MYSTEM OY
PALKKALASTU
 
Palkanlaskentaohjelma koneyrittäjille!

Palkkalastusta huolehtii nyt Tietohippu Oy.
www.tietohippu.fi

Palkkalastu on koneyrittäjän palkanlaskenta- sekä jaksotyöaikojen seuranta- ja laskentaohjelma. Se on kehitetty keski-suomalaisten koneyrittäjien aloitteesta v. 2002 ja sen jälkeen Koneyrittäjien liitto ry on osallistunut sen kehittämiseen. Ohjelma on valmistettu Pentium-tason mikrotietokoneille tai sitä uudemmille PC:lle. Ohjelmaa päivitetään vuosittain ja tarvittaessa useamminkin. Ohjelma on yhteensopiva AikaLastu- ja HekoLastu-ohjelmien kanssa.

Sovitetut TES:t: Metsäkonealan, turvealan, maarakennusalan ja kuorma- autoalan työehtosopimukset.

1. TOIMINNOT

Toiminnot: Laskee palkat, tekee maksulaskelmat, työaikalaskelmat ja palkkailmoitukset Aputoiminnot: TES-palkkojen ja lisien haku, tuntisaldon laskenta, ylityökorvauksen tuntiansion laskenta, keskituntiansion laskenta ja lomapalkan laskenta eri TES:llä.

2. TULOSTEET:

Tulosteet: Palkkaselvitys, Palkkalistaus Palkkayhteenveto, Maksurivit, Palkkatodistukset. Työntekijän päivälaskelma, Jaksotyölaskelma, Pekkaspäivälaskelma, Lomapäivälaskelma TA-ilmoitus verottajalle, kk-ilmoitus, vuosi, Tyel-eläkeilm (kk), Muut eläkevak.ilm (vuosi) TT-kassa- ja ay-maksut, Muut vakuut.ilmoit. (vuosi)

3. ESITTEITA

Palkkalastun esite: Pallas_esite7.pdf
Palkkalastun kaavio: Pallas_kaavio6.pdf
Aikalastun esite: Aikalastun_esite.pdf
Aikalastun kaavio: Aikalastun_kaavio.pdf

4. HINTA

Hinnat löytyvät ohjelmaesitteistä

Käyttöjärjestelmänä on oltava Win95, Win98, WinNT4.0, WinXP  tai uudempi.

 
Mystem Oy
Vainiotie 14
60100 SEINÄJOKI
Puh 06-414 8075 Fax 06-414 8074